Tarieven en vergoeding

Tarief

De kosten voor de therapie zijn 98 euro per uur. De sessies zijn vrijgesteld van BTW.
Als je deze kosten niet kunt dragen, dan kunnen we in overleg kijken of je gebruik kunt maken van het minimatarief.

Vergoeding

Mogelijk kun je de behandeling vergoed krijgen via je werkgever, bijvoorbeeld door inzet van je loopbaan- of vitaliteitsbudget. Jouw werkgever kan je meer vertellen over de mogelijkheden.
Als je aanvullend verzekerd bent, dan is het wellicht mogelijk om een gedeelte van de behandeling vergoed te krijgen. Via onderstaande link vind je een overzicht van vergoedingsmogelijkheden per zorgverzekeraar:
https://www.de-nfg.nl/vergoedingen.html
Staat jouw zorgverzekering er niet bij, informeer dan zelf bij je zorgverzekeraar naar de vergoedingsmogelijkheden. Je kunt hierbij vermelden dat ik ben aangesloten bij zowel de NFG (registratienr.: 9856) als het RCBZ (registratienr.: 230558R).
Voordelen van een kleinschalige praktijk
Geen wachtlijsten: je kan binnen enkele weken bij mij terecht voor een kennismakingsgesprek.
Je wordt niet aan iemand toegewezen en je krijgt niet te maken met verschillende personen tijdens jouw traject. De benadering is persoonlijk en direct.
Je maakt geen aanspraak op het Eigen Risico van je zorgverzekering.
Ik werk vrij van diagnoses. Binnen de basis-GGZ is zorg alleen mogelijk als er sprake is van een diagnose volgens de DSM, een handboek waarin alle psychische aandoeningen staan beschreven. Dit kan nuttig zijn, maar voor veel trajecten is het niet nodig om een “mentale stoornis” vast te stellen.

Betaling en afzeggen

Als je een keer niet kunt komen, dan is dat uiteraard geen probleem. Ik hoor het wel graag 24 uur voor de afspraak zodat ik hier rekening mee kan houden. Mocht dat niet lukken, dan zal de sessie in rekening worden gebracht. Je krijgt maandelijks een factuur per mail voor het aantal sessies (online, fysiek en/of telefonisch) die je die maand hebt gehad.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram