Voor wie?

Ik heb ruime ervaring met het adviseren en behandelen van adolescenten en volwassenen met verschillende klachten en vragen. Ik heb expertise in begeleiden bij somberheid, overbelasting en stressklachten, negatief zelfbeeld, angst, perfectionisme, burn-out of dreigende burn-out, langdurig ziekteverzuim, rouw en verlies, onvervulde kinderwens, omgaan met ziekte of onverklaarbare lichamelijke klachten.
Je hebt geen verwijzing nodig van je huisarts of specialist en kunt direct bij mij een afspraak maken.
Als vrijgevestigd (basis)psycholoog behandel ik geen ernstige psychische klachten. Mocht hier sprake van zijn, dan zal ik je adviseren om naar je huisarts te gaan. Hij kan met je meedenken en jou doorverwijzen naar een therapeut die meer specialistische zorg kan bieden. Als er sprake is van een noodsituatie of crisis, zal ik je adviseren om contact op te nemen met de huisartsenpost.

Duur traject

Ik bied kortdurende therapie (gemiddeld tussen de 7 en 10 sessies). Een therapiesessie (online of op locatie) duurt ongeveer 1 uur. De duur van het traject is afhankelijk van jouw situatie en vraag.
Wil je weten of jouw vraag past bij mijn praktijk, neem dan gerust contact met mij op
Kennismaken
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram